izgubio milijun kuna u 100 dana / Šuker potrošio 275.000 kuna za dresove sa svojim imenom

Image
Foto: PIXSELL

Iz proračuna HNS-a potrošio je 275.000 kuna za tiskanje originalnih dresova Hrvatske sa svojim imenom, unatoč tome što je na početku svog 'zasjedanja' najavio rezanje dnevnica i premija reprezentativcima, zatvorio je račun na hotelskom šanku reprezentacije.

5.10.2012.
21:09
PIXSELL
VOYO logo

Iza Davora Šukera je sto dana na mjestu predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza. Još je prerano za bilo kakve ocjene njegovog rada, no kako prenosi Jutarnji list, bivši proslavljeni hrvatski nogometaš 'zabio je par golova sebi u mrežu'.

Naime, uspjelo mu je ono što nikome dosad nije: na tržištu se pojavila jedna od dugovječnih i najpopularnijih kompjutorskih igara - Fifa Soccer 13, ali bez hrvatske nogometne reprezentacije.

Izvori bliski HNS-u kažu da je tome kumovao predsjednik Davor Šuker jer mu se 100.000 dolara činilo neadekvatnom svotom za pripuštanje našeg nacionalnog brenda u virtualni svijet jedne od najprodavanijih sportskih igara na svijetu.

Šuker je tražio dvostruko više, a ostao je bez ičega. Važno za napomenuti jest kako neke reprezentacije plaćaju kako bi se našle u ovom odabranom društvu.

Osim toga, iz proračuna HNS-a potrošio je 275.000 kuna za tiskanje originalnih dresova Hrvatske sa svojim imenom, unatoč tome što je na početku svog 'zasjedanja' najavio rezanje dnevnica i premija reprezentativcima, zatvorio je račun na hotelskom šanku reprezentacije. Pakirane u prigodne baršunaste poklon-kutije, predsjednik ih dijeli od Züricha preko Zagreba do Osijeka, piše Jutarnji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo