ZNA KROZ ŠTO PROLAZI / Suigrač javno podržao Luku Modrića

Image
Foto: Real Madrid

Veznjak španjolske vrste se prisjetio kako je i on prolazio sličnu 'muku' kada je 2009. stigao na Santiago Bernabeu iz Liverpoola.

8.1.2013.
16:44
Real Madrid
VOYO logo

MADRID - Vezni igrač španjolske nogometne reprezentacije i Real Madrida XabiAlonso javno je podržao hrvatskog reprezentativca LukuModrića nakon brojnih kritika upućenih Hrvatu zbog njegovih neuvjerljivih nastupa u dresu 'Kraljevskog kluba'.

"Modrić je sjajan dečko i odličan igrač. Bez ikakve sumnje on je veliko pojačanje za naš klub," kazao je Alosno, te dodao: "Modriću nije lako, za njegovo mjesto u momčadi konkurira nekoliko igrača, a Luka se još uvijek nije posve adaptirao na novi klub i novu ligu," kazao je Alonso.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veznjak španjolske vrste se prisjetio kako je i on prolazio sličnu 'muku' kada je 2009. stigao na Santiago Bernabeu iz Liverpoola. "Imao sam mnogo problema kada sam stigao u Real iz Liverpoola. Trebalo mi je neko vrijeme da se priviknem na Realovu igru premda sam karijeru započeo u Španjolskoj."

Modrić je prošlog ljeta preselio iz Tottenhama u Real za nešto manje od 40 milijuna eura, a dio medija proglasio ga je jednim od najgorih pojačanja sezone. Modrić je ove jeseni zabio samo jedan gol, Zaragozi početkom studenog, i skupio tri asistencije u 22 utakmice. Samo sedam susreta odigrao odigrao je od početka do kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo