BILIĆ VRATIO KRIŽANCA I ŠIMUNIĆA /

Strinić i Dujmović u A reprezentaciji

Image

Robert Kovač potvrdio je odlazak iz "kockastog" dresa, a izostavljeni su Leko, Drpić, Sharbini i Čale.

2.11.2009.
12:37
VOYO logo

Hrvatski izbornik Slaven Bilić objavio je u ponedjeljak popis za prijateljski susret protiv Lihtenštajna koji će se odigrati 14 studenoga u Vinkovcima.

Na popisu su dva nova imena, Strinić i Dujmović, a nema Roberta Kovača koji se oprostio od "kockastog" dresa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Robert Kovač mi je potvrdio da svoju odluku, to jest da je vrijeme da podvuče crtu. Mi mu zahvaljujemo na svemu što je napravio za reprezentaciju, bio je moralna i ljudska veličina", kazao je Bilić.

Hrvatski izbornik je na popis igrača stavio i kažnjene iz Rovinja, Križanca i Šimunića, koje je uoči utakmice u Kazahstanu suspendirao. No, s popisa su ispali Jerko Leko, Dino Drpić, Anas Sharbini i Hrvoje Čale. Što se izostavljenih tiče poručio je da "to što ih sada nema, ne znači da ih nećemo više zvati".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se i na izostavljanje Ivice Olića s popisa koji je također najavljivao odlazak iz repezentacije.

"On bi bio pozvan da nije ozlijeđen. Razgovarali smo, ali mi je rekao da je njegova izjava krivo protumačena. Da je ozlijeđen, ne bi igrao ni za klub, a ne samo za reprezentaciju", pojasnio je hrvatski izbornik.

Reprezentacija se okuplja u ponedjeljak 9. studenog, a do petka i puta u Vinkovce trenirat će u Čatežu.

Pozvani su:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VRATARI: Vedran Runje (Lens), Danijel Subašić (Hajduk).

BRANIČI: Vedran Ćorluka (Tottenham), Ivica Križanac (Zenit), Josip Šimunić (Hoffenheim), Ivan Strinić (Hajduk), Dario Knežević (Juventus).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZNI IGRAČI: Darijo Srna (Šahtar), Ivan Jurić (Genoa), Ognjen Vukojević (Dinamo Kijev), Nikola Pokrivač (Red Bull), Danijel Pranjić (Bayern), Niko Kranjčar (Tottenham), Tomislav Dujmović (Lokomotiva), Ivo Iličević (Kaiserslautern),Drago Gabrić (Trabzonspor).

NAPADAČI: Mario Mandžukić (Dinamo), Eduardo da Silva (Arsenal), Ivan Klasnić (Bolton), Nikica Jelavić (Rapid), Mate Bilić (Sporting)

Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo