ŠTO SE DOGODILO S VATRENIMA OD SP-A? / Slovaci detaljno analizirali Hrvatsku pa ukazali na veliki Dalićev problem

Image

Utakmica između Slovačke i Hrvatske koja je na rasporedu u petak u Trnavi bit će prvi službeni međusobni dvoboj u povijesti ove dvije nogometne reprezentacije

5.9.2019.
13:17
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija u petak navečer nastavlja svoj kvalifikacijski put za odlazak na Europsko prvenstvo iduće godine. Pred izabranicima Zlatka Dalića teško je gostovanje u Slovačkoj. Uoči same utakmice tamošnji portal Šport.sk posvetio je poduži tekst Vatrenima u kojem su se zapitali što se dogodilo s reprezentacijom koja je prije godinu dana postala svjetski dopravak.

"Ponos svih Hrvata pretrpio je goleme gubitke. Ostala je na samo deset osvajača srebra u Rusiji", piše te napominje kako su se poslije SP-a povukli Mandžukić, Subašić i Ćorluka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najslabiji dio momčadi

"Nema više niti one čvrste obrane sa Svjetskog prvenstva. Nema Ćorluke, Pivarića, Ćalete-Cara, Strinića, Vrsaljka… Dejan Lovren imao je zanimljivo ljeto, a za Liverpool ove sezone nije odigrao ni minute, Mitrović se vratio nakon ozljede, Barišić ne igra koliko bi trebao i svima je jasno da je obrana najslabija karika hrvatske momčadi", ističe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećaju i da su najzaslužnija za uspjehe reprezentacije bila je osovina Modrić - Rakitić.

"Rakitića sada nema, Kovačić je ozlijeđen, tako da će baš sve pasti na leđa Luke Modrića. Što se tiče napada, Petkovića i Oršića pamtimo iz sudara Dinama i Spartaka, tu je i Brekalo kao i Rebić te Perišić", zaključuje Šport.sk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo