STIGLO UPOZORENJE I POHVALE NA RAČUN VATRENIH: /

'Hrvatska je prepuna talenata i bit će velika prijetnja svima'

Image
Foto: Profimedia

Ugledni ESPN osvrnuo se na Vatrene poslije utakmice s Brazilom.

4.6.2018.
10:57
Profimedia
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija niti u četvrtom pokušaju nije uspjela svladati peterostruke svjetske prvake. Vatreni su se odlično držali protiv Brazila u prvih 45 minuta susreta odigranom na Liveproolovom stadionu Anfieldu. No, ulazak Neymara pokazao se presudnim.

Image
OTKRIVENO ŠTO JE LUKA REKAO BRAZILCU: /

Modrić nije samo potpisao poklonjeni dres Neymaru, tu se dogodilo mnogo više

Image
OTKRIVENO ŠTO JE LUKA REKAO BRAZILCU: /

Modrić nije samo potpisao poklonjeni dres Neymaru, tu se dogodilo mnogo više

Bolja igra Brazila u drugom poluvremenu dala je rezultata u 69. minuti. Neymar je primio loptu u šesnaestercu, promiješao je našu obranu i zabio je za 1-0. Pobjedu Brazila potvrdio je Firmino u sudačkoj nadoknadi (90+3).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U analizi poslije utakmice ESPN-ov dopisnik Glenn Price poručio je kako Hrvatska ovog ljeta ne smije opet potratiti talent.

Favorit iz sjene

"Iako je gotovo na svakom velikom natjecanju favorit iz sjene, Hrvatska zapravo u ovom stoljeću nije uspjela proći grupnu fazu na Svjetskom prvenstvu. To bi se, u teoriji, trebalo promijeniti u Rusiji, unatoč tomu što se nalaze u teškoj skupini", navodi autor podsjećajući da su na igru reprezentacije u prošlosti često znale utjecati stvari izvan travnjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Postavljanjem relativno nepoznatih trenera na mjesto izbornika poput Zlatka Dalića, koji je naslijedio Antu Čačića, nametnulo se pitanje mogu li izvući najbolje od svojih igrača svjetske klase. Hrvatska je prepuna talenata i zbog toga bi trebala biti težak suparnik svima na SP-u. To će morati dokazati odmah od starta natjecanja, koje će otvoriti protiv Argentine, a potom će igrati s Argentinom i Islandom", piše ESPN.

"Svima će biti problem nadigrati vezni red s Raktićem i Modriće,, dok Mandžukić, Kovačić i Perišić čine Hrvatsku opasnom u zadnjoj trećini. Sada preostaje vidjeti mogu li posložiti sve to pronaći formulu uspjeha", završava se tekst.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo