bahrein odgledao s klupe / Stepančić: 'Španjolcima ne paše naš napad, no moramo smanjiti broj pogrešaka'

Stepančić tvrdi kako će on i suigrače europske prvake Španjolce dočekati spremni

16.1.2019.
20:33
VOYO logo

Luka Stepančić utakmicu s Bahreinom odgledao je s klupe. Uvjerljiva pobjeda od 12 razlike dopustila je Lini Červaru da poštedi neke od svojih ključnih igrača. 

Plan je dočekati Španjolsku s dovoljno energije i napasti prvo mjesto, a Stepančić tvrdi da će europske prvake dočekati spremni. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, sutra nas čeka najveć ispit prvenstva. Nakon pobjede nad Islandom smo rekli da će nam se sve otvoriti. Raspored je bio odličan i danas smo uspjeli odmoriti par igrača, nije bilo potrebno ni da uđemo, drago mi je zbog igrača iz drugog plana koji su sad sto posto u turniru. Stvarno smo spremni za sutra." 

Na pitanje što očekuje od Španjolske, Stepančić kaže:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Španjolska je dobra, još od Hrvatske su bili sjajni, istaknuli su se tom obranom 5-1, impresionirali su nas. Već se par dana spremamo i dva dana smo već fokusirani na Španjolsku. Danas i sutra tijekom dana ćemo dogovoriti još neke stvari, ali imam neki osjećaj da im neće pasati naš tip napada. Očekujemo velike stvari." 

Protiv Makedonije smo pokazali da možemo braniti i igrati 7 na 6, no protiv Španjolske će to sigurno biti drukčija priča. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da mi to možemo kvalitetno odigrati. Karačić je sjajan u tome, kad tu pridodate Duvnjaka i Cindrića koji u tome uživa, mislim da nemamo zbog čega brinuti."

''Propustili ste utakmicu? Sve snimke utakmica možete besplatno pogledati u RTLplay digitalnoj videoteci."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo