HULIGANI HARAJU AUSTRIJOM / Srbiji prijeti isključenje sa SP-a

Image

Austrijski list oe24.at piše kako Srbiji prijeti isključenje sa SP-a zbog nereda koje su izazvali huligani u Austriji.

31.5.2010.
11:44
VOYO logo

Reprezentacija Srbije mogla bi biti izbačena sa skorašnjeg Svjetskog prvenstva zbog nereda koje su izazvali njihovi huligani na pripremnoj utakmici protiv Novog Zelanda, koja je odigrana u Klagenfurtu. Srbija je izgubila utakmicu 1:0, a srpski navijači nezadovoljni rezultatom, bacali su boce, baklje i ostale predmete u igralište, javlja austrijski dnevnik oe24.at.

"Srpski huligani zaprepastili su nogometni svijet. Takvo ponašanje nitko ne želi vidjeti na Svjetskom prvenstvu. FIFA će provesti istragu o tim neredima i u najgorem slučaju, Srbima prijeti eliminacija sa SP-a", dodaje se u istom članku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srpski izbornik Radomir Antić izjavio je za isti list kako ne želi razmišljati o navijačkim neredima, a najpoznatiji reprezentativac, Nemanja Vidić, apelirao je na sportsko navijanje i dodao kako mu je žao velikog broja istinskih navijača koji trpe zbog ovakvih izgreda koje izaziva mala skupina huligana.

U međuvremenu, srpska reprezentacija iz Koruške se seli u austrijsku pokrajina Tirol gdje u srijedu igraju pripremnu utakmicu protiv Poljske. Spomenuti list navodi kako u Tirolu svi strahuju od te utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo