SRAMOTAN INCIDENT: / Slikali se pored Maradonina tijela i sve objavili na internetu, nepromišljeni potez brzo stigao na naplatu

Image
Foto: Profimedia

Maradonin odvjetnik objavio je identitet jednog od pogrebnika koji su to napravili

27.11.2020.
9:14
Profimedia
VOYO logo

I dok je smrt DiegaMaradone rastužila svijet, neki su odlučili profitirati od toga. Jedan od njih je i radnik u mrtvačnici Diego Molina. Ovaj Argentinac iskoristio je priliku; snimio je fotografiju s tijelom preminule legende te je javno objavio. Međutim, na koncu mu se to obilo o glavu.

"Dijego Molina je idiot koji se fotografirao pored kovčega Diega Maradone. U sjećanje na svog prijatelja, neću stati dok ne plati za ovaj čin", rekao je Maradonin odvjetnik Matias Merle.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Image

[FOTO] POKOPAN DIEGO MARADONA: Legendarni Argentinac sahranjen u krugu najbliže obitelji

Image

[FOTO] POKOPAN DIEGO MARADONA: Legendarni Argentinac sahranjen u krugu najbliže obitelji

Molina je brzo platio cijenu svog nepromišljenog poteza te je dobio otkaz. Osim njega, još je dvije zaposlenika napravilo istu stvar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od najboljih nogometaša svih vremena pokopan je u četvrtak navečer po hrvatskom vremenu u krugu obitelji i najbližih prijatelja na groblju Bellavista u Buenos Airesu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su zbog epidemioloških mjera žitelji Buenos Airesa zamoljeni da ostanu kod kuće, na pogrebnoj procesiji od palače Rosada do groblja priključilo se tisuće automobila i motocikala s argentinskim zastavama. Mnogi su dodirivali automobil s lijesom dok je stajao na semaforima, a većina je bacala cvijeće, šalove, zastave i dresove.

Lijesom s Maradoninim tijelom bio je izložen u predsjedničkoj palači, ispred koje se stvorio kilometarski red koji se pružao kroz 20 gradskih blokova. Zbog izgreda i tučnjava morala je intervenirati i policija, dok se na posljednjem ispraćaju na groblju okupilo 20-ak osoba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

RTLplay donosi biografsku dramu o nogometnom geniju Diegu Maradoni.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo