MIHAJLOVIĆU, BRUKO / Sramota Srbije: Svađe i kaos u momčadi!

Image
Foto: Sceenshot

'Sramota' je riječ koja nakon poraza u Skoplju najčešće dominirala na naslovnicama srbijanskih medija. Procurile su i informacije da su se uoči utakmice izbornik Mihajlović i kapetan Ivanović – umalo potukli.

17.10.2012.
10:48
Sceenshot
VOYO logo

'Novi poraz očajne Srbije, 'Zbogom Brazilu', 'Novi šamar Mihinim 'Orlovima', Mihajloviću, bruko Srbije'... samo su neki od naslova koji su vrištali s naslovnica srbijanskih portala nakon minimalnog poraza od Makedonije (0:1). Zajednička je ocjena da su izabranici Siniše Mihajlovića pružili još jednu katastrofalnu partiju, a u atmosferi očajnog starta kvalifikacija počeo se izvlačiti i 'prljavi veš'.

Tako je objavljeno da su se Siniša Mihajlović i Branislav Ivanović posvađali uoči utakmice u Skoplju, pa je izbornik zbog toga izostavio kapetana Srbije iz startne postave. Navodno je bilo međusobnog unošenja u lice, a umalo i fizičkog obračuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Šefe, nisam ja došao iz Londona da razigravam nogometaše iz vaše menadžerske agencije", navodno je Ivanović rekao Mihajloviću, aludirajući na navodnu vezu izbornik s menadžerom Falijem Ramadanijem, čija su sedmorica pulena u sadašnjem sastavu Srbije, piše Pressonline.rs.

Ivanovićevo mjesto na desnoj strani obrane, na iznenađenje svih, zauzeo je Nenad Tomović koji je, podsjetimo skrivio ključni jedanaesterac i zaradio isključenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Branič Chelseaja je nakon susreta s Makedonijom demanitirao da je bilo svađe s izbornikom, rekavši da je to bio samo "pokušaj šok terapije koji nije uspio", ali malo tko mu je povjerovao. Dapače, neki su otišli korak dalje te objavili da Ivanović više neće igrati za Srbiju dok je Mihajlović izbornik.

U svakom slučaju, čini se da u taboru Srbije vlada raspad sistema, a još jednu sramotu tamošnjem nogometu nanijeli su U-21 reprezentativci koji su se u Kruševcu potukli sa svojim vršnjacima iz Engleske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice engleski izbornik Stuart Pearce optužio je domaćine za rasizam, a bivši engleski reprezentativac Paul Ince zatražio je izbacivanje mlade reprezentacije Srbije iz svih natjecanja na 10 godina.

"Mislim da su bila jedan ili dva rasistička incidenta s tribina i oni su prijavljeni Europskoj nogometnoj federaciji (UEFA). To je sada u njihovim rukama, oni će znati što napraviti s tim", izjavio je Pearce za ESPN nakon dvoboja u Kruševcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo