U SJENI BORBE ZA NASLOV / Spursi na pragu Lige prvaka, Jelavić opet zabio

Image
Foto: PIXSELL

Istovremeno s borbom za naslov prvaka u Engleskoj, pratili smo i borbu za prvoligaški status između Boltona i QPR-a. Boltonu je trebala pobjeda, no na gostovanju kod Stokea je odigrao 2:2 i ispao iz lige.

13.5.2012.
18:31
PIXSELL
VOYO logo

Istovremeno s borbom za naslov prvaka u Engleskoj, pratili smo i borbu za prvoligaški status između Boltona i QPR-a. Boltonu je trebala pobjeda, no na gostovanju kod Stokea je odigrao 2:2 i ispao iz lige, a QPR je usprkos porazu ostao premierligaš.

Arsenal je gostujućom pobjedom protiv WBA 3:2 osigurao treće mjesto i plasman u kvalifikacije Lige prvaka, dok je Tottenham potvrdio četvrto mjesto u susretu protiv Fulhama pobijedivši 2:0. Spursi sada ovise o ishodu finala Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukoliko Chelsea pobjedi Bayern 'Bluesi' će osigurati plasman u Ligu prvaka za iduću sezonu, s Tottenham seli u Europsku ligu, dok će u slučaju pobjede Bayerna LukaModrić i društvo igrati u 'Champions League'.

Dodajmo i kako je Everton pobijedio Newcastle 3:1, a u listu strijelaca se upisao i hrvatski reprezentativac NikicaJelavić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz lige su ispali Wolverhampton, Blackburn i Bolton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo