Sportske igre mladih ponovno kreću na put po Hrvatskoj!

Sportske igre mladih 2013. započele su promotivne aktivnosti za ovogodišnje, sedamnaeste Igre.

17.4.2013.
12:11
VOYO logo

Nogometašima će se pridružiti i najmanji sudionici Sportskih igara mladih koji će se okušati u igri graničar, a od kojih će se najbolji plasirati na Završnicu u Split.

Sve je započelo u utorak u Buzetu, nastavlja se tijekom srijede u Pazinu, u četvrtak su Igre u Umagu, u petak u Puli. Naime, s obzirom na sjajnu podršku lokalne zajednice ova sportsko-zabavna manifestacija je započela u Istri, a do 18. svibnja kada će natjecanje u cageballu i graničaru završiti u Splitu, Sportske igre mladih će gostovati u Osijeku, Vukovaru, Iloku, Našicama, Koprivnici, Zagrebu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Značaj Sportskih igara mladih je golem, na svečanom otvorenju prošlogodišnjeg izdanja Igara, koje su na sportska borilišta tijekom ljetnih praznika privukla 83 374 učenika osnovnih i srednjih škola, istaknuta je važnost ove najveće sportske amaterske manifestacije kao dio borbe protiv pretilosti, a time i bolesti kao što je prije svega dijabetes.

Uza sve to, značaj Sportskih igara je u tome što u teškim vremenima ekonomske nestabilnosti djeci omogućuju i besplatno mini ljetovanje u samom srcu sezone u Splitu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo