MESSI - RONALDO 2:2 / Spektakl u Barceloni: Sudar giganta završio remijem

Image
Foto: AP

Luka Modrić je utakmicu odgledao s klupe. Barcelona je po prvi puta ove sezone izgubila bodove, ali i dalje vodi s 19 bodova, dok je Real na 11.

7.10.2012.
21:41
AP
VOYO logo

BARCELONA - U El Clasicu, velikom derbiju španjolske Primere, Barcelona i Real Madrid su na Nou Campu odigrali 2:2.

Dva zgoditka za Barcu dao je LeoMessi (31, 61), a oba pogotka za Real CristianoRonaldo (23,66). LukaModrić je utakmicu odgledao s klupe. Barcelona je po prvi puta ove sezone izgubila bodove, ali i dalje vodi s 19 bodova, dok je Real na 11.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Susret pred 100.000 gledatelja počeo je u naelektriziranom ozračju s puno političkih poruka s tribina Nou Campa za neovisnosti Katalonije, no gledatelje je u 23. minuti utišao Ronaldo sjajnim udarcem u bliži kut Barceloninih vrata.

Tri minute kasnije Benzema je pogodio vratnicu, a domaćini su poravnali u 31. minuti kada je nepažnju Realove obrane iskoristio Messi. Maleni Argentinac imao je i najljepši potez utakmice postigavši fantastičan pogodak iz slobodnog udarca u 61. minuti. No, njegov veliki suparnik na drugoj strani Ronaldo nije dopustio preveliko slavlje jer je u 66. minuti na proigravanje Özila poravnao na konačnih 2:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ishod je to 166. prvenstvenog El Clasica kojim puno više zadovoljnija može biti Barcelona, iako je četiri minute prije kraja Montoya pogodio gredu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo