ŠPANJOLCI SE ZBOG HAZARDA SJETILI LEGENDARNOG HRVATA: / 'Bio je nogometni dragulj Europe, ali boravak u Madridu bio je katastrofa'

Image
Foto: Profimedia

Bivši Vatreni bio je jedan od najvećih svjetskih talenata

4.2.2021.
14:59
Profimedia
VOYO logo

Španjolski nogometni prvak sljedećih mjesec dana neće moći računati na belgijskog reprezentativnog veznjaka Edena Hazarda zbog ozljede butnog mišića.

Hazard stoga neće biti na raspolaganju Kraljevskom klubu za prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv Atalante u Bergamu 24. veljače, a upitan je i njegov nastup u derbiju španjolskog prvenstva protiv vodećeg Atletica iz Madrida koji je na programu 7. ožujka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je ogroman udarac za Real i njegove navijače. Belgijac je došao kao veliko pojačanje za 100 milijuna eura, ali je zbog čestih ozljeda većinu vremena proveo izvan pogona. Za sada je podbacio. To je podsjetilo Marcu na još neke slične slučajeve s igračima od kojih se puno očekivalo.

Za hrvatske navijača sasvim sigurno je najzanimljiviji slučaj RobertaProsinečkog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nisu znali što mu je

"Bio je nogometni dragulj Europe. Veliki talent Crvene zvezde koja je došla do naslova Kupa prvaka 1991. u Bariju. Ramon Mendez ga je doveo u Madrid, ali njegov boravak bio je katastrofa. U devet mjeseci ozlijedio se pet puta. Realovi liječnici sve su radili da bude zdrav. 'Problemi s mišićima bili su takvi da smo mislili da je neka infekcija. Međutim testovi nisu ništa otkrili', objasnio je svojedobno klupski liječnik dr. Herrado. Sumnjalo se na brojne stvari. Pa i to ima psiholoških problema zbog stresa i selidbe u drugu državu", navodi Marca i dodaje i da se plašio igle.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Problem na kraju nikada nije riješen", ističu pa citiraju dio intervju s njim iz 2018.

"Nije istina da u to vrijeme nisam pazio na sebe. Nisam imao sreće s mišićima. To je nogomet. Takve stvari se događaju. Imao sam puno problema s ozljedama. Jako sam sretan što sam igrao za klub poput Real Madrida. Onda sam otišao u Barcelonu. Možda nisam pružio sve što sam mogao , ali takav je život".

Tekst se nastavlja ispod oglasa


[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo