Španci očerupali "orlove"

Rukometaši Srbije doživeli su ubedljiv poraz u osmini finala od Španije - 31:20

21.1.2013.
20:33
VOYO logo

Aktuelni vicešampion Evrope, reprezentacija Srbije, doživela je pravu katastofu u osmini finala 23. Svetskog prvenstva od Španije - 31:20 (20:12).

Posle dva tragična poraza na kraju grupne faze od Poljske i Slovenije, naša selekcija se propisno obrukala protiv domaćina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon neuspeha na meču sa "zmajčekima" bilo je evidentno da su se "orlovi" pomirili sa sudbinom i predali pre početka susreta sa Špancima.

Selektor Veselin Vuković i pojedini igrači su svojim izjavama praktično nagovestili da su se već oprostili od šampionata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Evidentno je da naša reprezentacija nema kvalitet za visok plasman, da igra spor, zastareo i naivan rukomet, pa se lako može zaključiti da prošlogodišnji veliki uspeh kada je osvojeno drugo mesto na Evropskom prvenstu u našoj zemlji posledica činjenice da smo bili domaćini na tom takmičenju.

Pitanje pobednika je bilo rešeno već u prvom poluvremenu, pošto su Španci sa pola snage stekli sedam golova prednosti i u nastavku samo odrađivali posao do kraja utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponovo je golman Stanić je sa 13 odbrana bio najbolji u našoj reprezentaciji, Nenadić je postigao četiri gola, a po tri Momir Ilić i Šešum.

Kod Španaca su najefikasniji bili Rokas sa sedam i Sarmijento sa pet pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo