BEZ DLAKE NA JEZIKU / Ronaldova sestra stala u njegovu obranu i brutalno izvrijeđala sve kritičare: 'Gubitnici pričaju sr**a...'

Image

Ronaldo se nakon posljednje utakmice Portugala na Mundijalu nešao na meti žestokih kritika

8.12.2022.
8:53
VOYO logo

Nogometaši Portugala posljednji su sudionici četvrtfinala ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva, oni su u osmini finala na stadionu Lusail svladali Švicarsku sa 6-1 (2-0). Trostruki strijelac za Portugal bio je Goncalo Ramos (17, 51, 67), a po jedan gol su dodali Pepe (39), Raphael Guerreiro (55) i Rafael Leao (90+2), dok je jedini pogodak za Švicarsku postigao Manuel Akanji (58).

Image
NOVI INCIDENT /

Cristiano Ronaldo je izvan kontrole, očito se ne može se pomiriti s time što je završio na klupi pa je povukao kontroverzan potez

Image
NOVI INCIDENT /

Cristiano Ronaldo je izvan kontrole, očito se ne može se pomiriti s time što je završio na klupi pa je povukao kontroverzan potez

Portugalski izbornik Fernando Santos na ovo je susretu iz početne postave izostavio kapetana Cristiana Ronalda. koji je bio vidno ljut dok je sjedio na klupi za pričuve. U igru je Ronaldo ušao "tek" u 74. minuti uz ovacije s tribina jer ga je većim dijelom drugog poluvremena prizivala većina portugalskih navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije, međutim, bio sretan ni nakon susreta, bez obzira na to što su uništili Švicarce i plasirali se u četvrtfinale. Odmah nakon sučeva zvižduka otišao je prema svlačionici, dok je ostatak momčadi bio na sredini terena i slavio plasman u četvrtfinale.

A u srijedu, dan nakon utakmice, Cristiano se ponovno našao u centru pozornosti. On, naime, nije bio na travnjaku i trenirao s igračima koji nisu počeli utakmicu protiv Švicaraca, već je bio s prvotimcima u teretani. Iz portugalskog Saveza su potvrdili da on nije ozlijeđen niti ga muče bilo kakvi problemi, pa zato čudi što nije trenirao s ostalim igračima koji su bili na klupi u prošloj utakmici, gdje mu je bilo i mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Zbog svega navedenoga Ronaldo se našao na meti žestokih kritika, brojni navijači i stručnjaci nazvali su ga razmaženim egoistom, koji se ponaša neprihvatljivo.

Na te kritike žestoko je reagirala Cristianova sestra, Elma Aveiro, koja je na Instagramu objavila sljedeći, prilično oštru i vulgarnu, poruku:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio si na klupi i to je dobra stvar. Dio svega je puštanje i drugima da igraju. Ja samo tražim 1% gubitnika i licemjera da ne govore sr**a o mom bratu. Grizu ruku koja ih je hranila", poručila je Elma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo