CRNA ZVIJER / Evo u kakvoj 'bombi' od auta je Izabel dovezla Matea na okupljanje i koliko košta: Jedan je poznati i standardni reprezentativac došao taksijem

Bračni par Kovačić vozi terenac Mercedes G500, model vrijedan oko milijun kuna

15.11.2022.
6:35
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija jučer je otputovala u Rijad, gdje će sutra na Prince Faisal bin Fahd stadionu odigrati pripremnu utakmicu sa Saudijskom Arabijom. Spomenuta reprezentacija trebala bi glumiti Dalićevim izabranicima Maroko, s kojim otvaramo 23. studenog SP (11 sati ujutro po našem vremenu).

Image
ANKETA NET.HR-A /

Kako će proći Hrvatska na Mundijalu u Katru?

Image
ANKETA NET.HR-A /

Kako će proći Hrvatska na Mundijalu u Katru?

Naši reprezentativci okupili su se u Zagrebu, a posebnu pažnju prilikom dolaska na mjesto okupljanja u hotel Sheraton izazvali su Izabel i Mateo Kovačić i Josip Juranović. Pitate se zašto? Zato što je Izabel svog supruga dovezla u pili svih pila doslovce, trendovskom retro izdanju terenca tamne boje, sa skupocjenim felgama koje su nekim prisutnima odmah upale u oči. Bili smo na okupljanju, pa smo i sami svjedoci tog zanimljivog prizora. Sad je i otkriveno o kakvom se terencu radi i koliko košta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bračni par Kovačić stigao je, naime, u vojnoj inačici automobila Mercedes G500, modelu vrijednom oko milijun kuna, koji se našao u središtu zanimanja javnosti. G-Wagen, kako je kolokvijalno nazvan ovaj terenac, prvi je put proizveden 1979. za vojne potrebe. Iako je nakon toga postao luksuzan automobil, zadržao je tu svoju ozbiljnu vojnu liniju.

G-Wagon karakterizira kutijasti stil i konstrukcija karoserije na okviru. Koristi tri diferencijala s potpunom blokadom, što ga čini jednim od rijetkih osobnih vozila koje ima takvu značajku. Unatoč predstavljanju namjeravane zamjene, unibody SUV Mercedes-Benz GL-klase 2006., G-klasa je još uvijek u proizvodnji i jedno je od najduže proizvedenih vozila u Daimlerovoj povijesti, s rasponom od 43 godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, ali Josip Juranović, sjajni desni bek Vatrenih, na okupljanje je stigao taksijem i time totalno izašao iz ovih ranije spomenutih kontura. Time je i on oduševio, kao što i oduševljava na terenu. To je tako, svatko ima svoje veselje. I tata bi sine, kako se ono kaže...

Izaberi pobjednika Svjetskog prvenstva i osvoji potpisani dres Luke Modrića, televizor i ostale vrijedne nagrade

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo