IZABERI POBJEDNIKA SVJETSKOG PRVENSTVA / Misliš da znaš dokle mogu Vatreni? Prognoziraj pobjednika i osvoji potpisani dres Luke Modrića, televizor i ostale nagrade

Image

U suradnji sa SofaScoreom donosimo vam igru 'Izaberi' u kojoj možete prognozirati pobjednika Svjetskog prvenstva u Kataru

11.11.2022.
16:01
VOYO logo

Svjetsko prvenstvo u Kataru počinje za manje od 10 dana, a hrvatska reprezentacija u obranu srebra kreće u srijedu 23.11 u 11 sati kada Dalićevi dečki igraju protiv Maroka. U našoj skupini uz Hrvatsku i Maroko, igraju Belgija i Kanada.

Prvi je ovo put da će se Svjetsko prvenstvo igrati u zimskom terminu, a među favoritima strše tradicionalno moćne momčadi: Brazil, Argentina, Francuska, Engleska, Španjolska i Njemačka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pa ipak, koliko god to bila majka svih fraza - danas zaista svi igraju nogomet. Ukoliko mislite da možete pogoditi tko će biti proći dalje iz skupina, pa do samog finala i titule u suradnji sa SofaScore-om RTL-ovi portali Net.hr i Danas.hr donose vam 'Pick'em', igru u kojoj birate pobjednika prvenstva.

Pripremili smo i nagrade za tri najbolja igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  1. NAGRADA: Potpisani dres Luke Modrića i Televizor Luxor LX32HDS
  2. NAGRADA: Lenovo tablet M8
  3. NAGRADA: Bluetooth zvučnik Sony SRS-XE200B

U nastavku izaberite pobjednika Svjetskog prvenstva:

Pravila privatnosti pročitajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo