LEGENDA / Javio se heroj Vatrenih nakon velike pobjede, Livaja u elementu: 'Srce mi k'o najveća planina'

Image
Foto: Profimedia

Marko Livaja jučer je postigao svoj prvi pogodak na SP-u

28.11.2022.
15:52
Profimedia
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija je nakon razočaravajuće predstave protiv Maroka odigrala sjajnu utakmicu protiv Kanade. Vatreni su se sastali s Kanadom u sklopu drugog kola skupine F te su na kraju slavili 4:1.

Susret je počeo katastrofalno za naše Vatrene. Nakon briljantne akcije Alphonso Davies je nadskočio Juranovića i pogodio za 1:0 već nakon 68 sekundi utakmice. Ubrzo je sjajno raspoloženi Andrej Kramarić zabio gol koji mu je poništen zbog zaleđa, da bi u 36. krasno zabio lijevom nogom nakon proigravanja Perišića. U 44. minuti je Marko Livaja prekrasno pogodio s vrha šesnaesterca za 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogodak za 3:1 postigao je Kramarić svojim drugim pogotkom, ponovno lijevom nogom i ponovno nakon razigravanja Perišića. Krasno je izbacio svog protivnika i pogodio neobranjivo za 3:1. Konačnih 4:1 je postavio Lovro Majer, nakon što je Petković proigrao Oršića, a ovaj nesebično produžio za Majera koji nije imao težak zadatak.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Srce k'o planina

A strijelac drugog gola Hrvatske i onog za preokret, Marko Livaja, javio se dan nakon velike pobjede. Na svojem Instagram profilu je objavio fotografiju s utakmice i napisao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije to obična tkanina, Srce mi ko najveća planina, Ponosa, uhvati me navala, Kad se zavijori iznad naših glava". U pitanju je pjesma Ivana Mandića pod imenom Hrvatska zastava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U komentarima se javio niz obožavatelja koji su oduševljeni Livajinim nastupom na Svjetskom prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo