EVO ŠTO PIŠU MAROKANSKI MEDIJI / Izbornik i novinari presretni nakon što su zaustavili Vatrene, ali jedan detalj ih je posebno razbjesnio

Image
Foto: VIRGINIE LEFOUR/PIXSELL

Hrvatska nije uspjela slomiti vrlo organizirane i disciplinirane Marokance na startu Mundijala

23.11.2022.
14:18
VIRGINIE LEFOUR/PIXSELL
VOYO logo

U dvoboju 1. kola F skupine Svjetskog prvenstva hrvatski nogometaši su u Al Khoru  odigrali bez golova, 0-0, protiv Maroka.

Hrvatska nije uspjela slomiti vrlo organizirane i disciplinirane Marokance na startu Mundijala, a i ono malo prilika što su dopustili Afrikanci, propušteno je vrlo jalovom igrom u napadu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok su hrvatski mediji podijeljeni, marokanski hvale sjajan otpor svojih "lavova".

'Posljednji Modrićev ples'

"Maroko-Hrvatska: Hrabri lavovi zadržali viceprvake svijeta na šahu", piše 360 sport koji dodaje da su "lavovi bili na mjestu, ali nisu bili učinkoviti u poluvremenu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Popularni beinSports piše kako je Maroko izdržao šok protiv Hrvatske te dodaje da je ovo bio posljednji ples Luke Modrića. "Hrvatska, finalist prošlog Svjetskog prvenstva, nije našla rješenje protiv dobro organiziranog, ali nespretnog Maroka", napisali su.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vrlo malo prilika za postizanje pogotka tijekom ovog susreta koji se održao na stadionu Al Bayt pred više od 47.000 ljudi", piše Bladi.

"Utakmica je završila remijem bez golova protiv momčadi koja je igrala finale prošlog prvenstva, s velikim zvijezdama predvođenim Modrićem, oslobođenim opomena! Rezultat koji održava naše šanse, pod uvjetom da budemo bolji protiv Belgije", piše AlmarssadPro koji aludira na to da je naš kapetan trebao dobiti žuti karton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Maroko i Hrvatska dijele bodove u remiju bez golova. Lavovi su bili dostojni, ali su se mogli nadati boljem protiv nezgodne i uglavnom pristupačne Hrvatske", piše Le Desk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrali smo protiv protivnika vrlo, vrlo visoke razine! Javnost je pomogla igračima. Nastavit ćemo raditi kako bismo bili spremni protiv Belgije", izjavio izbornik Maroka Walid Regragui.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo