zadovoljan viđenim /

Šolu posebno veseli jedna stvar: 'Konačno smo dobili kvalitetnog vratara!'

Naš stručni sukomentator Vlado Šola istaknuo je kako smo na ovom turniru dobili mnoge stvari koje u prethodnim ciklusima nismo imali

26.1.2019.
22:32
VOYO logo

Hrvatska muška rukometna reprezentacija natjecanje na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj i Danskoj okončala je na šestom mjestu, u susretu za peto mjesto bolja od Hrvatske je u Herningu bila Švedska sa 34:28.

Naš stručni sukomentator Vlado Šola istaknuo je kako smo na ovom turniru dobili mnoge stvari koje u prethodnim ciklusima nismo imali. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ono što bih ja prvotno izdvojio jest to da smo na ovom prvenstvu konačno dobili jednog kvalitetnog vratara. Dobili smo jedan osigurač iza te obrane, a dobili smo i samu obranu. Istaknulo se nekoliko mladih igrača, dobili smo potvrdu da neki stariji još uvijek mogu igrati u reprezentaciji i davati svoj maksimum. Ono što nisam vidio i mislim da to nismo dobro koristili su kontre i polukontre. Mi smo imali sjajnu obranu i vratare, a nismo zabijali golove iz tranzicije, jer to bi nam olakšalo utakmice protiv protivnika poput Njemačke i Francuske. Primjerice, sutra će u finalu igrati upravo takve dvije reprezentacije i volio bih da se mi profiliramo poput njih."

Pobjednika sutrašnjeg finala, reći će Šola, nije moguće prognozirati. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U utakmici za treće mjesto ne očekujem veliki naboj kao u finalu. I Njemačka i Francuska su razočarane i mislim da će se to odraziti na njihovu igru. U finalu s druge strane, očekujem atraktivan i brz rukomet. Tko će pobijediti, ne možemo prognozirati."

Propustili ste utakmicu? Sve snimke utakmica možete besplatno pogledati u RTLplay digitalnoj videoteci

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Otkucaji srca
NOVA SERIJA
VOYO logo