Melju bez stresa /

Šola: 'Francuzi se igraju rukometa, ali i mi imamo municije'

Uveli su dosta novih igrača u reprezentaciju, to je sustav koji fukcionira, ne osjeti se smjena generacija, mišljenja je Šola

22.1.2019.
21:01
VOYO logo

Nadali smo se da naš klasik s Francuzima u posljednjem kolu drugog kruga neće imati veliki značaj, ali ne zato što bismo mi ostali bez šanse za polufinale, već smo vjerovali da ćemo dotad potvrditi odlazak u Herning.

No, što je, tu je. Moramo se pomiriti da će nam glavni ulog biti olimpijske kvalifikacije, a ne polufinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bit će teško iz razloga što smo potrošili puno energije, emocija... Velika smo očekivanja imali svi i onda kad ih ne ostvariš, veliko je razočaranje i teško je vratiti se u turnir i igrati protiv Francuza", rekao je RTL-ov stručni sukomentator Vlado Šola.

"Oni su moćna reprezentacija, dugo dominiraju svjetskim rukometom, a vidjet ćemo možemo li se izvući iz ove situacije i dati zadnji atom snage i motivacije."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lino Červar pozvao je tijekom dana Lovru Jotića u Koln.

"Svaka anomalija koja se dogodi, utječe na atmosferu u ekipi, ne u smislu one prijateljke, već na ritam, uigranost. Igrač dolazi iz Zagreba na turnir i neobjektivno je očekivati da on nešto pomakne. Igra će nam se i dalje bazirati da Duvnjaku, Karačiću, Stepančiću, Vranković se pokazao kao dobra alternativa, vratari brane izvrsno... Imamo municije, ali ne znam, zaista."

Izbornik je najavio odlazak s klupe.

"Nisam to vidio i ne bih špekulirao. Nije na meni da govorim o tome. Mi imamo sutra utakmicu, ali i dalje nije kraj. Za što se god borili, moramo ići na pobjedu jer nije dobro da se izblamiramo", kaže Šola uz dodatak o Francuzima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uveli su dosta novih igrača u reprezentaciju, to je sustav koji fukcionira, ne osjeti se smjena generacija. Richardson igra kao da je tu 100 godina. Teško je očekivati da ih netko lako dobije i da ih uopće dobije. Melju od početka do kraja, nema stresa, oni se igraju rukometa."

''Propustili ste utakmicu? Sve snimke utakmica možete besplatno pogledati u RTLplay digitalnoj videoteci."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Kuća Kardashian
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo