STIŽE OMRAŽENI SUDAC / Šok u Hajduku: Na Poljud dolazi Bruno Marić!

Derbi utakmicu između Hajduka i Lokomotive na Poljudu sudit će Bruno Marić s pomoćnicima Fegešom i Fejerom. Ako se sjetimo prijašnjih sukoba splitskog kluba i daruvarskog suca, možete pretpostaviti kako su na Poljudu dočekali tu vijest.

23.10.2013.
17:33
VOYO logo

Derbi utakmicu između Hajduka i Lokomotive na Poljudu sudit će BrunoMarić s pomoćnicima Fegešom i Fejerom. Ako se sjetimo prijašnjih sukoba splitskog kluba i daruvarskog suca, možete pretpostaviti kako su na Poljudu dočekali tu vijest.

"Koliko znam, obojica su bili vinovnici onog nedosuđenog gola Lendrića protiv Splita prije dvije godine. Fegeš je taj koji je mahao, Bruno Marić je jako loše sudio tu cijelu utakmicu. Mislim da je politčko sljepilo da se Hajduku delegiraju ta dva suca, pogotovo jer je Marić recidivista, sjetimo se samo finala Kupa iz 2009. Ja ne znam je li ikada u povijesti u jednoj tako ozbiljnoj utakmici dosuđeno u jednom poluvremenu dva crvena kartona i jedanaesterca protiv iste momčadi. Ne mogu ja tvrditi da će oni suditi ovako ili onako, smatram da nije bilo mudro uopće ih delegirati u ovom trenutku i ovo doživljavam čak, ako mogu reći, ne baš provakcije, ali to nije trebalo napraviti", rekao je predsjednik Hajduka MarinBrbić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne smatram unaprijed da će no Marić suditi nekorektno, ali nije ga trebalo delegirati. Čak vjerujem da će Marić odsuditi utakmicu dobro, ne bi imalo smisla da nas po tko zna koji put ošteti. Očekujem korektno suđenje, ali ponavljam, nije bilo primjereno da ga delegiraju, pogotovo u duetu s Fegešom. O tome je doista trebalo bolje razmisliti", izjavio je prvi čovjek splitskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo