DRUŽENJE U ŠPANJOLSKOJ / Slavni trener posjetio Kauboje, na Egipat dolazi i Modrić

Image
Foto: HRS

Hrvatski izbornik Slavko Goluža i naši igrači bili su oduševljeni neposrednošću svojih gostiju, a ugodno druženje uz kavu trajalo je više od pola sata.

17.1.2013.
16:10
HRS
VOYO logo

MADRID - Izbornik aktualnih svjetskih i europskih nogometnih prvaka Španjolaca Vicentedel Bosque i njegov rukometni kolega ValeroRivera nenajavljeno su posjetili bazu hrvatske rukometne reprezentacije u Madridu, hotel Husa Princesa.

Dolazak Del Bosquea, kojeg je Međunarodna nogometna federacija (FIFA) nedavno proglasila najboljim nogometnim trenerom svijeta, izazvao je veliko iznenađenje, ali i oduševljenje u hrvatskom taboru. Hrvatski izbornik SlavkoGoluža i naši igrači bili su oduševljeni neposrednošću svojih gostiju, a ugodno druženje uz kavu trajalo je više od pola sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su rukometaši Španjolske s nama u skupini, Goluža i Rivera su sigurno imali dosta tema za razgovor. Naravno da se o skorašnjem međusobnom okršaju nije govorilo.

Hrvatsku reprezentaciju večeras u Madridu očekuje utakmica 4. kola protiv Egipta, a svoj dolazak u dvoranu Caja Magica najavio je ponajbolji hrvatski nogometaš, igrač Reala, LukaModrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo