UPS, SLUČAJNO JE OPALIO / Slavni nogometaš upucao djevojku

Image

Adriano Leite Ribeiro navodno je slučajno upucao svoju 20-godišnju djevojku ispred jednog noćnog kluba u Rio de Janeiru.

25.12.2011.
10:14
VOYO logo

Bivša zvijezda brazilske nogometne reprezentacije Adriano Leite Ribeiro (29) po svemu sudeći slučajno je pištoljem ranio jednu 20-godišnju djevojku ispred noćnog kluba u Rio de Janeiru.

Djevojka je pogođena u ruku nakon čega je prevezena u bolnicu gdje je operirana. Prema izjavama svjedoka do pucnjave je došlo u automobilu u kojem se Adriano nalazio u društvu dvije djevojke. Navodno se bivši napadač Intera, Rome, Fiorentine i Parme, koji trenutačno igra za Corinthians, igrao s pištoljem koji pripada članu njegova osiguranja.

Adriano nakon nesreće nije želio razgovarati s policijom, a nije se pojavio niti na policijskom saslušanju. Tek je poručio preko svog odvjetnika kako nije pucao on, već njegov zaštitar. "Pucanj se dogodio na zadnjem sjedalu automobila, a ja sam sjedio sprijeda," poručio je Adriano.

Brazilska policija već duže vrijeme sumnja kako je Adriano povezan s lokalnim dilerima, no za sada nije pronašla nikakve dokaze.

Adriano je za brazilsku reprezentaciju odigrao 48 utakmica i postigao 27 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo