SLAVNI NIJEMAC PRIJETI RIJEČANIMA: / 'Ne strahujemo od Hrvata, uvjeren sam u pobjedu pred 20 tisuća navijača'

Image
Foto: AFP

Hrvatski nogometni prvak u četvrtak će nastupiti u trećem kolu Europske lige.

18.10.2017.
17:20
AFP
VOYO logo

Poslije poraza od Milana na San Siru Rijeka gostuje kod Austrije Beč. Riječ je o klubu koji je na svom putu do ovog natjecanja srušio Osijek. Momčad Zorana Zekića slavila je u Beču 1:0, ali je izgubila u Gradskom vrtu 2:1.

Nadaju se Austrijanci sada da bi i drugom hrvatskom klubu mogli skinuti skalp što bi ih stavilo u povoljnu poziciju i u borbu za drugo mjesto u skupini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrat ćemo ispred više od 20 tisuća navijača. Veselimo se utakmici i imamo ogromnu priliku izjednačiti se s AEK-om koji igra protiv Milana. Uvjeren sam u pobjedu unatoč ozljedama. Imamo dobru momčad i ponajviše ćemo se usredotočiti na ofenzivni dio naše igre", poručio je s konferencije za novinare trener Thorsten Fink.

Slično razmišlja i veznjak Raphael Holzhauser, pogotovo nakon visokog 3:0 poraza od Sturma u prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi znamo da smo premalo pokazali u toj utakmici. Europska liga je nešto posebno. Dodatno nas motivira povratak Gorgona. Imamo visoko mišljenje o njemu i vrlo smo dobri prijatelji", kazao je Holzhauser.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veznjak Rijeke rođeni je Bečanin i karijeru je započeo upravo u Austriji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rijeka igra napadački nogomet. Znamo kako igra Alex Gorgon. Aktualni su prvaci i eliminirali su Salzburg. Jako poštujemo našeg suparnika, ali ne strahujemo od njega", dodao je Fink.

Velika prilika za Keka i društvo je činjenica da Fink zbog ozljeda ne može računati na brojne igrače poput Alexandera Borkovića, Ruana, Osmana Hadžikića, Marca Starka, Christopa Martschinka, Alexandera Grunwalda, Lucasa Venuta, Roberta Almera i Veselea Demakua.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U momčad bi se mogao vratiti Heiko Westermann, koji je trenirao u srijedu. Umjesto ozlijeđenog Martschinka u momčadi će biti Marko Pejić.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo