MAMIĆ LOVI KAPITALCA / Slavena Bilića jedan poraz dijeli od klupe Dinama?

Image
Foto: Pixsell

U kuloarima se ovih dana može čuti da je Ante Čačić - bivši. Zdravko Mamić je u svojoj glavi već smijenio sadašnjeg trenera Dinama i okrenuo se potrazi za novim, a taj bi mogao biti donedavni hrvatski izbornik.

4.11.2012.
10:43
Pixsell
VOYO logo

Slavenu Biliću ne cvjetaju ruže u moskovskom Lokomotivu. Anti Čačiću ne cvjetaju ruže u zagrebačkom Dinamu. Obojica bi uskoro mogli biti bivši, s tom razlikom da bi hrvatskog izbornika mogao odmah čekati posao u - Maksimiru.

Kako piše Jutarnji list, Zdravko Mamić poduzima apsolutno sve ne bi li Bilića doveo u Dinamo, a to znači da je spreman odreći se i svojih hirova (čitaj: upadanja u svlačionicu, nametanja svojih ideja trenerima, itd...) samo da bi 'slomio' bivšeg hrvatskog izbornika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Pixsell

U tu svrhu se na put u Moskvu navodno sprema Zoran Mamić koji bi Biliću trebao predočiti Zdravkovu ideju, ali i da bi ispipao alternativu varijantu ukoliko se Nane zahvali Dinamu na ponudi. Ta jeftinija varijanta bi bio Nikola Jurčević, Bilićev dugogodišnji suradnik i pomoćnik u hrvatskoj reprezentaciji, a sada u Lokomotivu.

Na Mamićevoj strani su dva jaka aduta. Prvi, Bilića u posljednje vrijeme ne maze rezultati, a mogući poraz od CSKA u nedjelju (početak utakmice već u 10.30 sati) mogao bi ga stajati trenerskog posla u moskovskom klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Pixsell

Drugi, Dinamo je u posljednje vrijeme izbacio nekoliko mladih i talentiranih igrača (Kovačić, Halilović...), a poznato je da je Bilić još kao U-21 reprezentativce afirmirao Eduarda, Modrića, Ćorluku..., što je Maminju jako svidjelo

Rad s mladima, odrješene ruke i bogati ugovor, jer Zdravko sigurno neće štedjeti, svakako su mamac za Bilića, no sve će ovisiti o tome što će napraviti čelična predsjednica Lokomotiva Olga Smorodskaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo