privela ga policija / Skupocjeno Chelseajevo pojačanje izazvalo nesreću u pijanom stanju, prijeti mu zatvor

Image
Foto: Borna Filic/PIXSELL

Ne igra već 13 mjeseci, a sada mu prijeti i zatvorska kazna

9.4.2019.
10:41
Borna Filic/PIXSELL
VOYO logo

Danny Drinkwater postao je Danny Drinkalcohol. 29-godišnji član londonskog Chelseaja završio je u policijskoj postaji nakon što je izazvao automobilsku nesreću u alkoholiziranom stanju, prenijeli su engleski mediji.

Engleski veznjak zabavljao se u jednom noćnom klubu u mančesterskom okrugu Hale u kojemu je upoznao poznatu odvjetnicu Beth Mantel, ali na povratku Range Rover u kojemu su bili zabio se u Škodu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Incident u kojemu su vozačica Škode i Drinkwaterova suvozačica zadobile manje ozljede dogodio se otprilike desetak kilometara od igračeva doma te oko pola sata poslije ponoći u ponedjeljak kada je policija privela Drinkwatera i protiv njega podigla optužnicu te će mu se za ovaj prekršaj suditi 13. svibnja, a prijeti mu i šestogodišnja zatvorska kazna.

Sve ovo neće nikako dobro utjecati na njegovu karijeru jer ionako već 13 mjeseci nije odigrao natjecateljsku utakmicu, a Chelsea je za njega prije gotovo tri godine Leicesteru platio 35 milijuna funti. Svjedoci su ga navodno na zabavi u noćnim satima vidjeli i u petak u društvu dvije djevojke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo