ČVRSTO NA ZEMLJI / Skromni Ivica: Nisam očekivao ovakvu formu!

Nakon što je pobijedio na noćnom slalomu održanom u austrijskom Flachau i tako ostvario 20. pobjedu u karijeri, najbolji skijaš svijeta Ivica Kostelić i dalje ostaje skroman. Kaže, nije bilo velikog slavlja i slijede pripreme za naporan siječanj.

22.12.2011.
9:50
VOYO logo

Hrvatski skijaš Ivica Kostelić još je jednom obradovao cijelu naciju ostvarivši 13. slalomsku pobjedu na noćnoj utrci održanoj u austrijskom Flachau, slaveći ispred Šveđanina Andrea Myhrera i Talijana Cristiana DeVillea.

Ipak, Ivica ostaje skroman te tvrdi kako nije bilo velikog slavlja nakon pobjede.

"Otvorili smo šampanjac, kako to obično biva, ali nismo dugo slavili. Iskreno, nakon ovakve utrke svi jedva čekaju da se vrate kući", izjavio je najbolji slalomaš svijeta.

Kostelića sada čeka nastup u paralelnom slalomu, koji mu je prošle godine donio sto bodova u Svjetskom kupu, ali i vrlo naporan siječanj u kojem ga čeka čak pet slalomskih utrka, među kojima i ona na Sljemenu pred domaćom publikom.

"Nisam očekivao da ću ostvariti ovako dobru formu na početku sezone, ali za sada to funkcionira pa se nadam da će se nastaviti i dalje".

Ove male pobjede, kako kaže, pružaju veliko veselje cijeloj njegovoj ekipi, pa se nadamo da će ih nanizati još mnogo do kraja sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo