Oliću 85 minuta / Sjajni Perišić dvostruki strijelac u rapsodiji Wolfsburga u Stuttgartu

Image
Foto: AP

Nogometaši Wolfsburga u 10. su kolu njemačke Bundeslige u gostima razbili Stuttgart sa velikih 4-0. Dva je pogotka postigao i Ivan Perišić, igrač koji je uz Andreja Kramarića i Luku Modrića trenutno u najboljoj formi od svih reprezentativaca.

1.11.2014.
17:22
AP
VOYO logo

Bila je to prava rapsodija Wolfsburga, drugoplasiranog sastava Bundeslige koji sada za divom iz Munchena zaostaje samo bod, barem dok Bayern u subotu navečer ne odigra derbi protiv Borussije iz Dortmunda.

U Stuttgartu je pao istoimeni domaćin sa ogromnih 0-4, a dva je pogotka u toj pobjedi postigao i hrvatski reprezentativac Ivan Perišić, koji je, uz Andreja Kramarića i Luku Modrića, trenutno u najboljoj formi od izabranika Nike Kovača i od njega u idućim kvalifikacijskim susretima sigurno možemo puno očekivati, ponajprije u onom protiv glavnog nam konkurenta skupine Italije sredinom studenog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već u 15. minuti nezaustavljivi je Splićanin iskoristio pogrešku domaće obrane, sjurio se prema vrataru i lakoćom ga matirao za ranu prednost 'Vukova'. 

Neposredno prije odlaska na odmor vodstvo gostiju 'podebljao' je Robin Knoche, a u trećoj minuti drugog dijela za 3-0 je zabio Kevin De Bruyne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvije minute prije kraja susreta, De Bruyne se našao u ulozi asistenta, a u ulozi strijelca po drugi put u večeri Ivan Perišić, koji je sjajnom reakcijom povisio na konačnih 4-0!

Drugi naš reprezentativac u redovima gostju Ivica Olić, odigrao je 85. solidnih minuta, iako nije bio strijelac, nakon čega ga je zamijenio Aaron Hunt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo