NASTAVAK SURADNJE / Siniša Mihajlović ostaje za kormilom Srbije

Image

'Razgovarat ćemo s Mihajlovićem i predočiti mu naše viđenje stvari. Učinit ćemo analizu i u ovom trenutku vrlo smo blizu odluke da mu ponudimo nastavak suradnje do Europskog prvenstva 2016.', kaže predsjednik Nogometnog saveza Srbije.

9.9.2013.
9:05
VOYO logo

BEOGRAD - Premda se nagađalo kako će SinišaMihajlović nakon neuspjeha u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2014. napustiti kormilo srpske reprezentacije, predsjednik Nogometnog saveza Srbije TomislavKaradžić rekao je da su čelnici saveza blizu odluke da Mihajloviću ponude produžetak ugovora.

"Razgovarat ćemo s Mihajlovićem i predočiti mu naše viđenje stvari. Učinit ćemo analizu i u ovom trenutku vrlo smo blizu odluke da mu ponudimo nastavak suradnje do Europskog prvenstva 2016. u Francuskoj", najavio je Karadžić za "Sport", samo tri dana nakon što je Srbija remijem s Hrvatskom ostala i bez teoretskih izgleda za plasman na World Cup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čelnik srbijanskog nogometnog saveza rekao je kako je javnost bila za Mihajlovićev dolazak na mjesto izbornika, ali su uslijedile kritike zbog izostanka rezultata.

"Javnost je bila za njegov dolazak na kormilo reprezentacije, ali, došlo je do osude i kritike, prije svega zato što je izostao rezultat”, objasnio je Karadžić, te dodao: "Mislimo da je Mihajlović učinio dobru stvar - nacionalnom timu podario je mnogo novih imena koja su nam jamstvo da ćemo u narednim kvalifikacijskim ciklusima lakše nalaziti put do završnice velikih natjecanja", kazao je Karadžić, podsjetivši da je i Belgiji trebalo 'mnogo više vremena kako bi danas bila na dobrom glasu'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo