ČLAN BRONČANIH / Šimić još nije dobio poziv HNS-a: 'Francuzi su u laganoj prednosti, ali vjerujem u naše srce, igru...'

13.7.2018.
18:55
VOYO logo

U još jednoj velikoj gesti, Zlatko Dalić pozvao je na finale kompletnu postavu brončanih Vatrenih iz '98. Za brončane Vatrene koji još nisu u Rusiji, HNS organizira let u nedjelju.

Da službeni poziv Zlatka Dalića još očekuje, potvrdio je brončani Dario Šimić. S njim, ali i s mnogim drugim nogometnim legendama koje su se okupile u Rusiji, razgovarao je Marko Vargek

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vraćaju se sjećanja, i lijepa i malo tužna jer nismo uspjeli ući u to finale. No, lijepo se naći sa starim prijateljima. Francuzi izuzetno cijene našu momćad, vidim to iz njihovoh gesta i riječi. Cijene naše igrače i način na koji igramo", kaže nam Šimić.

"Možemo reći da je Francuska u odnosu na Englesku 20-ak posto bolja u ovom trenutku", upozorava i dodaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE JOŠ:

>> Ćiro ne ide u Moskvu: 'Šuker misli da će biti manje važan ako ja dođem'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oni igraju jedan čvrst nogomet. Igraju obranu jako dobro. Imaju stvarno dobru momčad. Bit će jedna neizvjesna utakmica, oni su u jednoj laganoj prednosti, ali vjerujem u naše srce, igru..."

Poziv za dolazak na finale?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Koliko ja znam, ništa još službeno nije došlo iz saveza. Bio bi jedan veliki propust da se dečke iz 98. ne pozove, da budemo zajedno u tom trenutku", jasno će Dario Šimić.

U ponedjeljak u 13 sati budite uz RTL kada ćemo UŽIVO prenositi spektakularni doček hrvatskih šampiona u Zagrebu. Cijela Hrvatska bit će na Trgu bana Jelačića, a naši reporteri pratit će svaki trenutak dočeka, od vožnje reprezentativaca u otvorenim autobusima kroz glavni grad do dolaska na Trg gdje ih dočekati tisuće navijača uz pjesme Zaprešić Boysa i Mladena Grdovića. Emisiju će voditi Ana Brdarić Boljat i Ivan Vrdoljak koji će s RTL-ovim sportskim urednicima Markom Vargekom i Filipom Brkićem razgovarati o povijesnom uspjehu hrvatskog nogometa. Emisiju uređuju Borna Keserović i Antonio Vuksanović. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo