FINA PREDNOST ZA UZVRAT / Sevilla s Rakitićem sredila Espanyol u Kupu

Image

U prvom susretu šesnaestine finala španjolskog nogometnog Kupa Kralja Sevilla je pobijedila Espanyol 3:1, Sporting iz Gijona je porazio Osasunu 1:0, dok je Corodba bila bolja od Real Sociedada 2:0.

1.11.2012.
23:00
VOYO logo

Golove za Sevillu, za koju je do 77. minute igrao Ivan Rakitić, zabili su Federico Julian Fazio (4), Juan Cala (83) i Alvaro Negredo (90+4-11m), dok je strijelac za goste bio Alfonso (69). Espanyol je posljednju minutu igrao s igračem manje nakon što je isključen Galan.

Drugoliogaš Sporting je u Gijonu pobijedio Osasunu 1:0 golom Gastona Sangoyja u 15. minuti. Hrvatski napadač Mate Bilić utakmicu je pratio s klupe za pričuve domaćeg sastava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trećeligaš Melilla je iznenadio Levante pobijedivši 1:0. Strijelac jedinog gola bio je Fernando Velasco iz kaznenog udarca u 38. minuti.

Real Valladolid je pobijedio Real Betis 1:0, a gol odluke je zabio Bueno u 40. minuti. Od 64. minute Valladolid je igrao s igračem manje nakon što je isključen Sereno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trećeligaš Eibar i Athletic Bilbao odigrali su bez pogodaka.

Španjolski velikani Real Madrid i Barcelona svoje su utakmice odradili u utorak i srijedu. 'Kraljevski klub' je lako na gostovanju svladao trećeligaša Alcoyano 4:1, a hrvatski nogometaš Luka Modrić odigrao je nešto više od pola sata. Barça je u utorak na gostovanju pobijedila trećeligaša Alaves 3:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzvratne utakmice su na rasporedu 28. studenog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo