slomili protivnika / Serija kojom smo slomili Islanđane: Pogledajte još jednom furioznih posljednjih 5 minuta Hrvatske!

Image

Tešku pobjedu nad Islandom Hrvatska je izborila sjajnom dionicom u samom finišu utakmice. Kako je to izgledalo, pogledajte u našem videu

12.1.2019.
8:00
VOYO logo

Hrvatska je u prvoj utakmici Svjetskog rukometnog prvenstva svladala Island 31:27 i tako sjajno započela svoj put prema drugoj fazi natjecanja. 

Da će biti teško, znali smo i prije utakmice, no možda nismo očekivali baš ovako tešku utakmicu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Islanđani su nam već u prvom poluvremenu zaprijetili odvojiti se na ozbiljnu prednost, u jednom trenutku bilo je 14:10, no srećom, mirna ruka Luke Stepančića i maštoviti i razigrani Luka Cindrić pobrinuli su se da susret ne ode na mlin Islanda. 

Slična situacija bila je i pred kraj utakmice. U posljednjih šest minuta susreta ušli smo u egalu, bilo je 26:26, a nakon jednog pogotka Hrvatske izbornik Islanda zvao je time-out. Nakon toga znalo se da se susret lomi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srećom, naši su ga prelomili u svoju korist. Skupili smo se u obrani, odigrali čvrsto, a Horvat, Karačić i Mandić bili su precizne ruke i Hrvatska je potvrdila pobjedu. Šego je zatim upisao još jednu obranu, a točku na i u posljednjoj je minuti stavio nakon sjajne asistencije Duvnjaka naš pivot Šipić

Veliku seriju kojom je Hrvatska došla do pobjede pogledajte u videoprilogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo