SENZACIJA IZ ŠPANJOLSKE, VELIKAN SPREMIO PONUDU ZA OLMA: / Najbolji igrač Dinama seli u Madrid za rekordan iznos?

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Niti jedan Dinamov igrač nije otišao iz Maksimira po takvoj cijeni

12.12.2019.
19:18
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Samo dan nakon što je Dinamo izgubio do Manchester Cityja i ispao iz Europe madridski As objavio je da bi već u siječnju mogli ostati bez najboljeg igrača. Naime, tvrde da ga Diego Siemeone želi u Atleticu ove zime.

Navodno su ga pokušali dovesti i ljetos, ali je operacija bila neuspješna jer Vitolo nije želio otići. Potom ističu da je klub ostao u kontaktu s njegovim predstavnicima, ali i to da su nekoliko puta dolazili u Zagreb kako bi ga gledali. As piše da ih je osvojio pa su odlučili krenuti po njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao problem navode to što Atletico prvo mora prodati jednog igrača prije nego što dovede novog. A tu se u priču uklapa Lemar te navode da bi on trebao biti ključ operacije. Francuz trenutačno igra na kapaljku, a želja mu je s reprezentacijom nastupiti na Euru pa razmatra opciju napuštanja kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dani Olmo bi bio savršena zamjena jer može igrati na obje strane i na poziciji lažne devetke. Hipotetski i odlazak Vitola mogao bi otključati operaciju Olmo, ali je to puno kompliciranije nego s Lemarom", piše As.

Zatim navode kako se Olmo želi vratiti u Španjolsku i da 40 milijuna eura koje su se ljetos činile previsoke, nakon onoga što je u međuvremenu pokazao to više nije slučaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Činjenica da je Dinamo ispao iz Europe možda ih prisili da uđu u pregovore, ali cijena neće biti manja od 30-35 milijuna eura“, piše As.

Otkrivaju da je Simeone odobrio transfer jer smatra da će se Olmo savršeno uklopiti u njegovu filozofiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo