SENZACIJA IZ BELGIJE: / Bivši hajdukovac i nekadašnji Vetreni preuzeo slavni klub

Image

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Leko postao je novi trener Cluba Bruggea s kojim je potpisao dvogodišnji ugovor.

9.6.2017.
9:01
VOYO logo

Nekadašnji Hajdukov as dosta neočekivano sjeo je na klupu slavnog belgijskog kluba kojeg je prošle sezone vodio Michel Preud'homme.

"Na početku smo novog ciklusa, a za to je uvijek potrebno pravo trenersko rješenje. Dugo smo pratiti Ivana Leku. Vidjeli smo da sa Sint-Truidenom radi sjajne stvari. Ovo je za nas pun pogodak. Naši mladi igrači koji su lani bili tamo na posudbi puno su napredovali što nam je pokazalo na koji način Leko razmišlja. Uvjereni smo da može pozitivno utjecati na naš klub. Želimo mu svu sreću", rekao je direktor Cluba Bruggea Vincent Mannaert.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Leko je kao igrač nosio dres tog kluba u razdoblju od 2005. do 2009. S njima je osvojio Kup i Superkup. Sada je pred njim veliki izazov jer je cilj osvajanje naslova prvaka. Također povest će momčad i u kvalifikacije za Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekadašnji veznjak trenersku karijeru počeo je u Oud-Heverlee Leuven 2014.. Godinu potom postao je pomoćnik Igora Tudora u PAOK-u, da bi lani preuzeo Sint-Truiden, s kojim je završio na 12. mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo