SCHUMACHEROVI FANOVI OVO NISU ŽELJELI ČUTI: / Hamilton rekao koliko još misli voziti, rekord slavnog Nijemca mogao bi pasti u sjenu

Image
Foto: AFP

Nastavi li s dosadašnjom dominacijom mogao bi karijeru završiti s deset naslova

31.7.2020.
13:40
AFP
VOYO logo

Britanski pilot Formule 1, LewisHamilton, na najboljem je pustu da već ove sezone izjednači rekord Michaela Schumachera po broju osvojenih naslova, a i da ga prestigne po ukupnom broju pobjeda.

Veliki Nijemac bio je sedam puta prvak, a karijeru je okončao s 91 pobjedom, dok je Hamilton trenutačno na 86 pobjeda i šest naslova. Prema onome sto je u petak izjavio mogao bi debelo premašiti Schumachera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Planiram voziti još tri godine. To mi je cilj”, kazao je 35-godišnjak.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Mercedes' British driver Lewis Hamilton celebrates winning the Formula One Styrian Grand Prix race on July 12, 2020 in Spielberg, Austria.,Image: 542161189, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

“Želio bih zauvijek voziti kao sada, ali to nije moguće. Ne znam do kad ću moći ovako, ali ne vidim da će se se moj pad tako skoro dogoditi. Želim nastaviti što dulje mogu. Barem još tri godine”, kazao je Hamilton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A nastavi li voziti kao do sada ne samo da će izjednačiti Schumacherov rekord nego će ga debelo premašiti pa će ga se s pravom moći gledati kao najvećeg u povijesti Formule 1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo