IZVLAČI SE PRLJAVO RUBLJE / Sapunica nema kraja: Mourinho udaljio Carneiro jer spava s igračima?

Image
Foto: YouTube Screenshot

Carneiro je pod svjetla reflektora došla prošlog vikenda kada ju je menadžer Chelseaja Jose Mourinho javno ponizio derući se na nju jer je utrčala na travnjak kako bi pomogla Edenu Hazardu

16.8.2015.
12:54
YouTube Screenshot
VOYO logo

Ovih dana mediji su se raspisali o fizioterapeutkinji Chelseaja, Evi Carneiro.

Carneiro je pod svjetla reflektora došla prošlog vikenda kada ju je menadžer Chelseaja Jose Mourinho javno ponizio derući se na nju jer je utrčala na travnjak kako bi pomogla Edenu Hazardu. Nakon toga ju je udaljio iz prve momčadi, kao i s mjesta glavne fizioterapeutkinje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ona uopće nema osjećaja za nogomet. Svi na klupi, bili oni tajnici ili liječnici, moraju znati u kojoj je situaciji klub i prepoznati je. A to nisu napravili. Naivno su odjurili pomoći Hazardu, a mi smo već imali igrača manje", rekao je tada strateg Bluesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Britanski tabloid The Sun našao je bivšeg dečka Eve Carneiro koji tvrdi da je fizioterapeutkinja Chelseaja iznimno sklona seksu, uvijek dobiva što želi te je navodno priznala i seks s jednim od nogometaša.

"Žena mi je uništila život. Rekla mi je tijekom jedne svađe da je spavala s jednim igračem Chelseaja samo kako bi se ja osjećao loše. Voli biti popularna među nogometašima i obožava pozornost", rekao je navodno njezin bivši dečko Rupert Patterson-Ward.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Eva obožava seks i malo ljudi poznaje pravu Evu. Ona je brutalna i dobije sve i koga god poželi. Planirali smo obitelj, ali me na kraju prožvakala i ispljunula. Voljela je seks i to smo radili svakog dana. To joj je vrlo važno u svakodnevnom životu", zaključio je bivši, koji je The Sunu prodao i neke zajedničke fotografije kako bi potvrdio svoju priču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolska Marca piše kako je Portugalac opsovao Chelseajevu doktoricu. Kaznio ju je jer nije ništa skrivila, a potom je njezinu majku nazvao kur***. Čitač s usana za Sportsmail otkrio je kako je Mourinho liječničkom timu vikao: "Izađite s jeb*** terena!".

Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo