SNAGE ODMJERILE TENISKE VELIČINE / Sampras bolji od Aggasija

Image

U njujorškoj dvorani Madison Square Garden egzibicijske mečeve su odigrali pravi teniski velikani. Iako su u penziji, još uvijek žare i pale.

1.3.2011.
12:30
VOYO logo

U slavnoj njujorškoj dvorani Madison Square Garden pred 19.000 gledatelja održana je teniska egzibicija na kojoj su nastupila četvorica ponajboljih tenisača svih vremena - John McEnroe (52), Ivan Lendl (51), Pete Sampras (39) i Andre Agassi (40).

Ova četvorka ukupno je osvojila 291 ATP turnir, pri čemu 37 Grand Slam naslova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvom meču sastali su se McEnroe i Lendl no odigrali su samo jedan set jer je McEenoroe izvrnuo gležanj pa je meč prekinut. Set je dobio McEnroe 6:3, što i nije neko čudo kada se zna da Lendl nakon prekida karijere nije igrao tenis skoro 14 godina zbog ozljede leđa.

"Za ovaj meč sam odjenuo hlačice iz 1985. godine, a pokušao sam složiti i frizuru iz tih vremena", kazao je McEnroe sa smiješkom, dok je Lend dodao: "ja ću onda iduće godine nastupiti s drvenim reketima."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom susretu snage su odmjerili Pete Sampras i Andre Agassi, a gledatelji su vidjeli nešto više tenisa. Na koncu je slavio Sampras 6:3, 7:5.

Posljednji put Sampras je pobijedio Aggasija u New Yorku u finalu US Opena 2002. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo