REMI I PORAZ NAŠIH KLUBOVA / Sammir promašio penal i Dinamovo europroljeće

Image

Dinamov veznjak promašio je jedanaesterac u 76. minuti. U prvom dijelu zapucao je i zicer. Hajduk je 2:0 poražen kod Zenita.

21.10.2010.
19:48
VOYO logo

U susretu trećeg kola D skupine Europske lige Dinamo je u Zagrebu na stadionu Maksimir pred 25.000 gledatelja odigrao 0:0 protiv Club Bruggea.

Tragičar utakmice bio je Sammir koji je u drugoj minuti utakmice zapucao zicer, a u 76. minuti je promašio i jedanaesterac. Točnije pogodio je vratnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom susretu iz ove skupine Villarreal je kod kuće pobijedio PAOK 1:0, a pogodak je postigao Ruben u 38. minuti.

Nakon tri kola vodi Villarreal sa šest bodova, Dinamo i PAOK imaju po četiri boda, dok je Club Brugge na začelju skupine sa jednim bodom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U četvrtom kolu Dinamo putuje u Belgiju, dok PAOK u Solunu dočekati Villarreal. Obje utakmice na rasporedu su 4. studenoga.

U skupini G Europske lige, nogometaši Hajduka poraženi su 2:0 od Zenita na gostovanju u St. Peterburgu. Golove za ruski sastav zabili su Buharov u 25. minuti, te Danny u 68. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zenit je mogao slaviti i uvjerljivije da su Buharov u 82. minuti, a u sudačkoj nadoknadi i Ionov pogodili mrežu Subašića umjesto grede.  

"Činjenica je da smo radili greške u posljednjoj liniji nakon kojih je Zenit zabio pogotke, ali smo se i u nekoliko navrata uspjeli spasiti. Dobro smo odigrali, ali ipak treba reći da je pobjeda Zenita od 2-0 realan rezultat. Morat ćemo čekati nove prilike", kazao je Poklepović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom susretu iz ove skupine Anderlecht je u Bruxellesu pobijedio AEK 3:0, i nakon tri kola vodi Zenit s maksimalnih devet bodova, dok Anderlecht, AEK i Hajduk imaju po tri boda.

U četvrtom kolu Hajduk će 4. studenog u Splitu dočekati Zenit, dok će AEK u Ateni ugostiti Anderlecht.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo