DEFINITIVAN RAZLAZ / 'Sammir Dinamu više nije potreban'

'Pošto je Dinamo ostao bez nekakvih europskih ambicija, Sammir više nije potreban u ostvarivanju europskih pobjeda", komentirao je Jurčić odlazak brazilskog veznjaka.

11.11.2013.
8:38
VOYO logo

Sammira više nema u momčadi, je li to definitivan kraj Sammira i Dinama?

"Je, definitivan kraj. Svi znamo povijest njegovih nepodobština ili prekršaja koje je napravio. Do sada smo mi to sve pokušavali amortizirati, kažnjavali toplo-hladno, međutim sad smo došli u situaciju gdje više nema izlaza, gdje smo jednostavno rekli dosta i okrećemo novu stranicu i idemo dalje bez Sammira", kazao je privremeni trener Modrih Zoran Mamić.

Je li iznenađenje što se dogodilo sa Sammirom?

"Nije iznenanđenje. To je jedan normalan slijed događanja. Javna je tajna da Sammir ne želi produžiti ugovor s Dinamom, znači, on od 12. mjeseca može potpisati za bilo koji klub. Isto tako javna je tajna da se Sammir želi vratiti u Brazil. Pošto je Dinamo ostao bez nekakvih europskih ambicija, Sammir više nije potreban u ostvarivanju europskih pobjeda", komentirao je Jurčić razlaz Dinama i Sammira.

"To su akumulirani prekršaji. Nakupilo se toliko toga. On je sedam godina tu i mislim da je previše trpila i svlačionica i navijači. On nije pokazao respekt ni prema suigračima, ni prema klubu, ni prema dresu koji nosi", zaključio je Joško Jeličić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo