'Ne znam zašto me uspoređuju s muškarcima'

Australska tenisačica Samantha Stosur, inače deveta nositeljica Roland Garrosa, prošla je i 2. kolo na ovogodišnjem turniru. Sa 6:4, 6:3 je pobijedila domaću predstavnicu Kristinu Mladenovic...

31.5.2013.
11:14
VOYO logo

"Servirala je nevjerojatno danas. Ne znam s čime bi to usporedilo. Vjerojatno je najbolji opis da je servirala kao muško", rekla je nakon meča Mladenovic koja je igrala vrlo dobro, ali je ipak ostala dosta daleko od iznenađenja.

Inače, nije novost da suparnice uspoređuju Australku s tenisačima. Prije Mladenovic su slične izjave davale Jelena Janković i Dominika Cibulkova, a zanimljivo i da su tada usporedbe napravljene baš u Roland Garros. Slovakinja je to učinila prošle godine, a Janković 2010. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam zašto me uspoređuju s muškarcima. Možda zato jer imam stvarno dobar "kick" servis. Isto tako, na ovakav način, kao ja, igra možda još samo Serena Williams i još poneka igračica. Naravno da je bitan kontekst u kojem se izjavi da igram kao muško, ali ja takve izjave, u većini slučajeva, uzimam kao kompliment. Ne znam što drugo reći".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo