Mamić pobijesnio / 'Sam sebe smatram budalom! Pojedinci igraju privatne utakmice'

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

'Ovoj momčadi nedostaje energije, nedostaje strasti, pojedinci igraju privatne utakmice', oglasio se trener Dinama, Zoran Mamić.

21.2.2014.
21:05
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Zoran Mamić se oglasio nakon minimalne pobjede Dinama u 23. kolu HNL lige nad Hrvatskim Dragovoljcem od 1:0. Bez obzira na pobjedu, nije zadovoljan konačnim ishodom.

"Iskreno sam sebe smatram budalom", kratko i jasno je rekao trener 'modrih'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U samom startu nije štedio svoju momčad.

"Strašno sam razočaran, to nije Dinamo kakav želim i kakvog navijači zaslužuju. Ovoj momčadi nedostaje energije, nedostaje strasti, pojedinci igraju privatne utakmice. Istina, već godinama u proljeće ne djelujemo dobro, ali realno ovaj Dinamo ni jesenas nije izgledao bajno. Radi se apsolutno o neprihvatljivom načinu, pojedinci su došli odraditi utakmicu, u stilu “hajd’mo riješiti ovu muku i poći kući”. Kazao sam im nakon utakmice u svlačionici kako je ovo posljednji put, spreman sam već u sljedećoj utakmici igrati s našim mladim igračima, juniorima i kadetima, jer ovo što sam vidio bilo je strašno. Imao sam velike muke u poluvremenu koga uopće izvaditi jer bih možda i mijenjao cijelu momčad", rekao je Mamić te se osvrnuo na vijest o Alenu Haliloviću, po kojega je došla Barcelona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo