HTJELI MU SMJESTITI / Sa središta terena i s povezom preko očiju zabio koš

Srednjoškolci su treneru htjeli smjestiti. Nagovorili su ga da "slijep" gađa koš sa središta terena i obećali da, ako pogodi, ide na Final Four. Namještaljka je propala jer trener zna gađati.

27.1.2010.
15:05
VOYO logo

Učenici jedne srednje škole u Kansasu popularnom su treneru ženske košarkaške ekipe htjeli smjestiti - rekli su mu da će mu ispuniti njegov san odlaska na završnicu NCAA turnira, ako sa središta školske dvorane s povezom preko očiju uspije pogoditi koš.

Uvjereni da nema teorije da će Joel Branstrom uistinu dati koš, dogovorili su se da će nakon što promaši, cijela dvorana početi vrištati i pljeskati, kako bi pomislio da je nekim čudom pogodio. Scenarij je trebao biti okončan skidanjem poveza, pokazivanjem snimke promašaja te općim ismijavanjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, učenicima je na put stao mali problem - Branstrom nije promašio!

Kako su računali da će definitvno promašiti, nisu ni pomislili na kupovinu ulaznica za završnicu turnira pa su treneru na kraju zbog grižnje savjesti dali poklon bon za večeru u meksičkom restoranu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Branstrom kaže da nije razočaran svojim učenicima, ali tvrdi da je predosjećao da mu nešto žele smjestiti. Bio je uvjeren da će ga gađati pitama ili sl.

S obzirom da je ova priča u međuvremenu obišla Ameriku, javilo se već nekoliko dobrotvora koji bi Branstromu htjeli donirati ulaznicu, tako da će njegov san o odlasku na Final Four možda ipak biti i ostvaren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Snimku njegovog besprijekornog pogotka pogledajte u videoprilogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo