hrvatska diše rukomet / Rukometašima stigla podrška i od izbornika 'vatrenih': 'Ovo me vraća na naše predivno ljeto!'

Poruke podrške našim rukometašima stižu sa svih strana, a svoje poruke poslali su im i Zlatko Dalić i Miroslav Blažević

19.1.2019.
19:30
VOYO logo

Hrvatski rukometaši sutra protiv Brazila otvaraju drugu fazu Svjetskog prvenstva. Poruke podrške stižu sa svih strana, a izbornik nogometne reprezentacije Zlatko Dalić našoj je Ružici Đukić otkrio i što misli kakav će plasman na prvenstvu ostvariti Červarovi izabranici. 

Island, Japan, Makedonija, Bahrein, Španjolska. Svi su pali! Zima je, al' sve nekako miriše na ljeto kad je cijela zemlja slavila. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moje zadovoljstvo je tim veće što to nisam očekivao. Bila je ipak jedna smjena generacija i ne mogu a da ne čestitam mom kolegi i prijatelju Lini Červaru koji je, evidentno, napravio sve da bi se ovakva serija manifestirala i da bi nas učinili sretnim", rekao je Miroslav Blažević. 

I to iz utakmice u utakmicu. Bez greške, bez propusta, srčano u svakoj kao da je baš ta presudna. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imaju stvarno onaj naboj natjecateljski. Kažem, očekujem polufinale što znači borbe za medalje i to bi bio još jedan veliki uspjeh hrvatskog sporta", smatra pak bivši vaterpolist Dubravko Šimenc.

"Tako žarko želim da još i rukometaši potvrde činjenicu da smo mi Hrvati najsportskija nacija na svijetu", dodao je Ćiro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedni od onih koji u svojem sportu to potvrđuju iz natjecanja u natjecanje su braća Sinković koji su našim rukometašima danas snimili i video poruke podrške. 

"Dečki, sretno. Uvijek smo uz vas, pravi ste tim. Jedva čekamo sve utakmice i idemo do kraja", poručili su braća veslači. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pomalo se kuju planovi o odlasku u Njemačku jer Hrvatska će s ovakvom igrom i ovakvim srcem sigurno daleko dogurati. 

"Imao sam tu sreću da sam bio u Münchenu na ovoj zadnjoj utakmici. Prekrasno navijanje. Tu velika pohvala ide našim ljudima koji žive u Njemačkoj. Tako pozitivna atmosfera i energija koju su dobili dečki od naših ljudi. Tako će biti, prema najavama, čuo sam i u Kölnu i u Hamburgu. Dečki to osjećaju, dečki to znaju", dodao je Šimenc. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Njemačku će sigurno i izbornik 'vatrenih' Zlatko Dalić. 

"Ja sam podrška od doma kao i svi Hrvati. Opet nas ovo vraća na lijepo naše ljeto. Sjajne utakmice, sjajne predstave, sjajno navijanje, sve je bilo sjajno u Münchenu. Nadam se da ćemo tako nastaviti i dalje. Rukometaši idu korak po korak, strpljivi su, zajedno su i to je najbitnije i pred njima su zaista, ja se nadam, sjajne utakmice. Nadam se da ćemo biti u borbi za polufinale i finale", poručio je izbornik nogometne reprezentacije. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Besplatno gledaj live stream utakmica Svjetskog rukometnog prvenstva 2019. samo na RTLplayu!

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo