Obiteljska drama / Životna bitka Line Červara: 'Supruga mi ima tumor. Moram biti uz nju...'

Image
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Za bolest Červarove supruge se doznalo nedavno

1.10.2018.
8:46
Dusko Marusic/PIXSELL
VOYO logo

Lino Červar, rukometni “trener svih trenera”, ovih dana i tjedana proživljava pravu obiteljsku dramu. Naime, njegova supruga Klaudija, koja je godinu mlađa od 68-godišnjeg “Maga di Umaga”, vodi bitku s teškom bolešću.

"Supruga mi ima tumor. Vodimo najtežu životnu bitku", rekao je Lino Červar za 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po njegovom glasu vidi se da mu je jako teško, glas je drhtav...

"Moram biti uz nju u ovim teškim trenucima, ona je uvijek bila tu za mene. To je žena koja je najzaslužnija za sve moje uspjehe. Sve što sam napravio u životu, itekako kako mogu njoj zahvaliti", rekao je Lino i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadam se i vjerujem kako ćemo na kraju uz Božju pomoć dobiti ovu bitku. Kako će sve na kraju biti u redu."

Za bolest se doznalo nedavno, Lino je toliko zadužio hrvatski rukomet i PPD Zagreb, da je ova vijest svima koji vole taj klub i “kauboje” teško pala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da u klubu imaju razumijevanja prema mojoj situaciji. Stali su iza mene odmah čim se za to doznalo. Klub je reagirao na pravi način. Rekao sam kako ću propustiti i neka gostovanja ove sezone kako bih bio uz bolesnu suprugu. Naravno da im to nije nikakav problem. Uz momčad ću biti na svim gostovanjima u Ligi prvaka, ali ću zbog ove situacije propustiti neke gostujuće utakmice u SEHA ligi", kaže Lino za 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo