ZBOG OVOG RUKOMETAŠI SAD SKRIVAJU LICE OD SRAMA: / Za epski raspad Hrvatske kriva je ova sramota

Image

Statistika nakon poraza protiv Norveške i Slovenije za kauboje je - poražavajuća.

29.1.2017.
13:38
VOYO logo

Naime, hrvatska reprezentacija je u ukupno 17 završnih minuta protiv Norveške i Slovenije zabila samo jedan jedini gol, a primila čak 15. Epski raspad Hrvatske na SP-u započeo je pet minuta prije kraja regularnog dijela susreta s Norveškom.

VELIKA ANKETA: Treba li Babić ostati ili otići s mjesta izbornika hrvatske reprezentacije?

SVE O SVJETSKOM RUKOMETNOM PRVENSTVU PROČITAJTE OVDJE.

‘PA JE’L OVO MOGUĆE’: Džomba i Šprem pali u očaj zbog – Hrvatske!

Igrač PPD Zagreba Kontrec zabio je za vodstvo Hrvatske 22-20. Do kraja te utakmice, Duvnjak je još promašio šut s devet metara, Marko Mamić minutu kasnije glupo izgubio loptu, a Zlatko Zlaja Horvat u zadnjoj sekundi promašio sedmerac vrijedan finala Svjetskog prvenstva protiv Francuske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poveli u produžetku, a onda...

Iako smo u produžetku protiv Norvežana poveli s dva razlike, posljednji gol na susretu zabili smo u 66. minuti preko Muse. Do kraja smo promašili dva šuta i završilo je 28-25 za Norvežane. I onda dolazimo na susret protiv Slovenije. Bliži se kraj dvoboja, pojavljuje se ista slika, nagovještava se slični scenarij kao protiv Norveške. Déjà vu? Ne, nego igra Hrvatska!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šebetić zabio jedini gol

Slovencima je Horvat u 52. minuti zabio s krila za 29-25, ali onda smo upali u crnu rupu i sljedeći gol zabili tek za 30-29 (Luka Šebetić sjajno, moćno je zabio sa devet metara). Bio je to ujedno jedini hrvatski gol u završnicama te dvije utakmice. Poražavajući podatak.

Obrana nestala u završnicama

Isto tako, obrana Hrvatske, kako se utakmica protiv Norveške i Slovenije približavala kraju, jednostavno je - nestala. U oba slučaja, i prije kraja regularnog dijela utakmice protiv Norveške kao i produžetka i sinoć protiv Slovenije, naši su rukometaši pali u obrani, naivno izlazili na svaki pokušaj ili ulazak protivničkih igrača i tako omogućavali protivniku da stvori višak. A kad se igrala obrana 6-0, onda smo bili prespori u izlaženju na šutere i kod preuzimanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo