NOĆNA MORA SE - NASTAVLJA: / Zagreb je prava kanta za napucavanje u elitnom natjecanju

Image
Foto: PIXSELL
11.11.2017.
22:10
PIXSELL
VOYO logo

Previše tehničkih pogrešaka i promašenih kontranapada izabranika Kasima Kamenice odveli su 'zagrebaše' u velik rezultatski minus već u prvom poluvremenu. Ništa se bitno nije promijenilo ni u drugom dijelu u kojem je Vardar u 46. minuti došao do prednosti od devet pogodaka (24-15) te ju mirno održavao do konačnih 29-23.

EUROPSKI PRVAK PREDVOĐEN HRVATIMA STIŽE U ARENU: ‘Potreban nam je skalp nad jednom takvom momčadi’

U petom porazu PPD Zagreba najbolji strijelac hrvatskog prvaka bio je Stipe Mandalinić sa šest pogodaka. Po tri pogotka postigli su Zlatko Horvat i Mario Vuglač, a po dva Igor Vori, Luka Mrakovčić,Damir Bičanić i Leon Šušnja. Urh Kastelic je imao pet obrana, a Matevž Skok samo tri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac Ivan Čupić postigao je sedam pogodaka za pobjednike realiziravši svih sedam kaznenih udaraca. Igor Karačić je postigao dva pogotka, a Luka Cindrić nije igrao zbog ozljede. Velike zasluge za pobjedu skopske momčadi ima i vratar Arpad Šterbik koji je obranio 14 udaraca.

Nakon sedam kola Vardar je u vodstvu sa 13 bodova, ispred RN Loewena sa 10 i Barcelone sa devet, koji imaju utakmicu manje. PPD Zagreb je na sedmom mjestu sa dva boda, jednim više od posljednje Wisle Plock.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za osam dana 'zagrebaši' će u 8. kolu Lige prvaka gostovati u Nantesu.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liga prvaka, skupina A - 7. kolo PPD Zagreb - Vardar 23-29 Kristianstad - Wisla Plock 25-24 Pick Szeged - Nantes 30-33

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo