JASNA PORUKA / Vujović za Net.hr: Perkovac treba ostati, HRS griješi ako ga sada makne

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Kao jedan od kandidata spominje se Veselin Vujović koji nam je dao svoj sud treba li Perkovac ostati ili otići s klupe Hrvatske

6.2.2024.
17:18
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija u srijedu bi mogao krenuti za novim izbornikom jer sve se glasnije priča da će Goran Perkovac postati bivši.

Image
ČEKA SE NASLJEDNIK /

HRS odbio izvješće: Goran Perkovac više nije izbornik rukometaša

Image
ČEKA SE NASLJEDNIK /

HRS odbio izvješće: Goran Perkovac više nije izbornik rukometaša

U HRS nisu prihvatili njegovo izvješće nakon tek 11. mjesta na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, a konačna odluka past će u srijedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao jedan od kandidata spominje se Veselin Vujović koji nam je dao svoj sud treba li Perkovac ostati ili otići s klupe Hrvatske.

"Perkovac, ako nema boljeg rješenja, a ja ga ne vidim u ovom trenutku, bi trebao ostati. Ali onda se čuju neke priče da igrači nisu zadovoljni, da su mu okrenuli leđa. Ako je to točno, onda nema šanse da ostane. Ali ako mu igrači vjeruju, onda bi bilo realno da ostane", jasan je Vujović koji pritom dodaje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Meni je prvo ljudski žao, ako ode, jer ja sam s njim veliki prijatelj, igrali smo zajedno na Olimpijskim igrama, osvojili medalju. Mislim da on ima kapacitet biti izbornik Hrvatske. U svakom slučaju mislim da su ovog puta pogriješili u Hrvatskom rukometnom savezu."

Put do Pariza vodi kroz kvalifikacijsku skupinu u Hannoveru s Njemačkom, Austrijom i Alžirom, a igrat će se od 14. do 17. ožujka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To uopće nije lagana skupina, igra se u Njemačkoj, a tu su reprezentacije natjecateljski jake. Nijemci su uvijek opasni na svom terena, Austrija je bila jedno od iznenađenja prvenstvu, a Alžir je na Afričkom prvenstvu imao jako dobru ulogu. Tako da treba biti jako oprezan s tom skupinom."

KSW 91 iz Češke 17. veljače ekskluzivno pratite na Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo