VUJOVIĆ OPET BRILJIRA: / 'Ako netko kaže drugome da je glup, što ga treba suspendirati zbog toga?'

Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Slovenski izbornik svojim izjavama i ponašanjem obilježava ovaj Euro

18.1.2018.
9:58
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
VOYO logo

'Napravili su ovaj sport smiješnim jer ga vode debili', 'Bio sam vrlo objektivan gledajući i našao sam 19 pogrešaka na našu štetu', 'Razočaran sam, posao je previše stresan, a ja sam dobio osip na rukama od nervoze', 'Ti suci će opet ojaditi neku momčad'... neke su od izjava izbornika slovenske rukometne reprezentacije Veselina Vujovića s Europskog prvenstva na kojem je nekoć sjajni rukometaš u trenutku bijesa u utakmici protiv Njemačke i odlučio stati između vratnica i braniti jedanaesterac dosuđen protiv njegove momčadi. 'Ako oni rade cirkus, onda mogu i ja raditi cirkus!', objasnio je svoj potez.

Image
VUJOVIĆ POTPUNO BIJESAN ZBOG SUDACA: /

'Napravili su ovaj sport smiješnim jer ga vode debili'

Image
VUJOVIĆ POTPUNO BIJESAN ZBOG SUDACA: /

'Napravili su ovaj sport smiješnim jer ga vode debili'

Njegovo mišljenje

Slovenija je na ovom Euru prijetila odlaskom iz natjecanja zbog sudačkih pogrešaka na njihovu štetu, a samom Vujovića prijetila je suspenzija. Njemački rukomet savez je, nezadovoljan slovenskim žalbama na sporni sedmerac iz njihovog međusobnog ogleda, prijavio Vujovića, međutim krovna europska rukometna organizacija ocijenila je njihovu prijavu neutemeljenom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"EHF nema ništa s tim, nego se Njemački savez naljutio što smo se mi žalili, pa su se Nijemci žalili EHF-u na moje ponašanje. To je odbijeno kao neosnovano, jer vlada sloboda govora i mišljenja. Ako netko kaže drugome da je glup, što ga treba suspendirati zbog toga? Moje mišljenje je moje mišljenje", opet je 'briljirao' izbornik Slovenije izjavom koju prenosi RTL.

'Znaju me smiriti'

Nakon pobjede protiv Crne Gore kojom je Slovenija izborila drugi krug natjecanja, suce je spominjao u drugačijem kontekstu. Na toj su utakmici pravdu krojili Matija Gubica i Boris Milošević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"O hrvatskim sucima ne treba trošiti riječi. Oni su među tri najbolja para na svijetu. Prema tome, oni su tako danas sudili. Pravedno, gospodski, nije ih se primijetilo na terenu. Imaju autoritet. Imaju super odnos sa mnom, kad god sam nervozan oni me smire na pravi način", kazao je Vujović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo