Izjava trenera / Vujović: "Bili smo bolje motivirani i zadovoljan sam kako smo prijetili i parirali Zagrebu"

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Trener Zagreba Lino Červar nije bio u potpunosti zadovoljan izvedbom svoje momčadi

31.10.2018.
11:45
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

PPD Zagreb upisao je sinoć još jednu pobjedu u rukometnoj SEHA ligi. U Zagrebu je pao srpski Železničar, na čijem je kormilu Veselin Vujović.

Zagrepčani su letjeli na krilima sjajnog Zlatka Horvata, koji je bio superučinkovit. Od 13 udaraca zabio je 12 golova i završio utakmicu kao najbolji strijelac. No. trener Zagreba Lino Červar nije bio u potpunosti zadovoljan izvedbom svoje momčadi:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Raspored je poprilično težak i to se i vidjelo na našoj izvedbi. Ova momčad morala bi u svaki susret ući s punim gasom, ne smijemo si dopuštati opuštanje i misliti da ćemo bilo koga dobiti ako ne damo sto posto od sebe, što je danas i bio slučaj. Na kraju je ipak najvažnija pobjeda, i sada se mirni možemo okrenuti pripremama za utakmicu Lige prvaka protiv Nantesa."

S druge strane, Veselin Vujović ovaj je susret izgubio, no nije pokazao veliko nezadovoljstvo. Štoviše, pohvalio je svoju momčad za trud:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Po mom mišljenju mi smo bili ti koji su bili bolje motivirani, ali na kraju jedino što mogu je čestitati Zagrebu. Generalno gledano odigrali smo dobru utakmicu i moram nadodati da sam poprilično zadovoljan načinom na koji smo parirali i prijetili Zagrebu kada sam vidio da Červar ponovno u igru uvodi svoje najbolje igrače. To je za mene bio znak koliko smo uistinu bili blizu uspjeha."

Pobjedom je PPD Zagreb zasjeo na prvo mjesto ljestvice SEHA lige. Drugi hrvatski predstavnik Nexe igra s Vojvodinom u 19 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo